Holidays
Flightseeing
Incentive
Charters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
Augusta
Bell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate


 

Scoala de piloti


Daca esti interesat de obtinerea licentei de pilot trimite un email cu numele, varsta, adresa si numar de telefon si vei fi contactat de unul din instructori. Mentioneaza daca esti interesat de licenta pentru aparat de zbor ultrausor sau pentru aviatia generala si daca doresti sa pilotezi avion sau elicopter.

Iti recomandam cu caldura ca, daca esti interesat de licenta de zbor sa experimentezi inainte senzatia pe care ti-o da pilotajul si pentru a sti daca esti potrivit pentru asta. Cumpara un voucher Lectie de zbor prin Activitati Cadou Supermarket.

Rent Jets crede in necesitatea unui invatamant de calitate.
Nu doar atingerea standardelor europene JAA ci crearea oportunitatilor ca studentii sa invete cat mai mult despre tehnicile avansate cerute astazi de operatorii aerieni din toata lumea.

 

Licenta de pilot privat, PPL (A)

Pentru obtinerea licentei de pilot privat pe avion, PPL (A) este necesara in prima faza un certificat medical clasa a doua si cunoasterea partii teoretice a cursului, dupa care se trece la practica; costul pentru ora de zbor cu instructor este 180 €/hour; un numar de minim 45 de ore de zbor sunt necesare pentru deprinderea abilitatilor de pilot. Scoala se poate absolvi alocand 4-5 sfarsituri de saptamana cursurilor.
Examinarea se face de catre autoritatea aeronautica – cost €100 + 2 ore de zbor x 180 €.
Contactati-ne!

 

Licenta de pilot pe avion ultrausor, ULM

Aeronavele ultrauşoare motorizate ULM sunt: avioanele ultrauşoare (incluzând motodeltaplanele), elicopterele ultrauşoare, motoparapantele/motoparaşutele, autogirele (girocopterele) ultrauşoare şi dirijabilele ultrauşoare definite după cum urmează: sunt proiectate şi construite pentru a avea o masă maximã la decolare de 560 kg, inclusiv sistemul de recuperare totală cu paraşuta dacă există, în cazul aeronavelor care decolează şi aterizează pe uscat, în cazul aeronavelor cu flotoare / amfibii admiţându-se o masă suplimentară de 70 kg; şi sunt limitate la cel mult două locuri, inclusiv pilotul.
Pentru obtinerea licentei de pilot pe avion ultrausor, PPL (A) este necesara in prima faza un certificat medical clasa a doua si cunoasterea partii teoretice a cursului, dupa care se trece la practica; costul pentru ora de zbor cu instructor este 120 €/hour; un numar de minim 45 de ore de zbor sunt necesare pentru deprinderea abilitatilor de pilot.
Scoala se poate absolvi alocand 4-5 sfarsituri de saptamana cursurilor.
Examinarea se face de catre inspectorii aeroclubului – cost €100 + 2 ore de zbor x 120 €.
Contactati-ne!


Licenta de pilot comercial - Comercial Pilot Licence (CPL)

Experienta necesara: Cursul se poate incepe de catre detinatorii licentei de pilot privat, PPL (A). Inainte de inceperea cursului este necesara o minima experienta de zbor ca pilot comandant de 150 de ore de zbor.
Experienta se poate dobandi pe aeronavele noastre, contra cost la €120/ora de zbor.
Examinarea se face de catre autoritatea aeronautica – cost €100 + 2 ore de zbor x 180 €.
Contactati-ne!

 

Zbor instrumental - Instrumental Rating (IR)

Curs teoretic 200 ore. Practica minimum 40 ore de zbor.
Intructorul decide numarul exact de ore de zbor la care cursantul este pregatit pentru examinarea de catre autoritatea aeronautica
Contactati-ne!


Instructor de zbor -Flight Instructor (FI)

Curs teoretic 125 hours. Practica minim 30 ore de zbor.
Intructorul decide numarul exact de ore de zbor la care cursantul este pregatit pentru examinarea de catre autoritatea aeronautica
Contactati-ne!

 

 

Scoala pentru Pilot de linie ATPL

Acest curs este pentru cei ce doresc sa fie piloti de cariera pe avionele de pasageri.
Programele de instruire sunt conforme cu standardul european JAR-FCL 1 iar licentele sunt recunoscute in toate tarile europene.

Dupa terminarea cursurilor includem datele absolventilor in baza noastra de contacte pe care o punem la dispozitie tuturor companiilor de aviatie interesate.
Contactati-ne!

 

Scoala de stewardese

Conditii de inscriere: minimum 18 ani împliniţi, diplomă de bacalaureat şi certificat medical clasa a doua.
Cost: 1.550 de euro pentru modulul teoretic, care durează zece săptămâni, 1.500 de euro modulul practic, care costă tot 1.550 de euro si dureaza 2-3 luni, ultima faza fiind simulatorul de zbor, de o zi, la un pret de 250 de euro.
Contactati-ne!

 

Staff

Unul dintre argumentele forte ale instruirii este experienta instructorilor nostri, experienta cere este impartasita studentilor. Veti fi antrenati de piloti instructori cu experienta in pilotaj pentru a invata zborul si nu doar pentru a trece examenele.

Locatii

PPL: Brasov, Bucuresti, Constanta, Timisoara
ULM: Bucuresti, Constanta, Alba Iulia, Brasov, Cluj, Craiova, Galati, Braila, Tulcea, Iasi, Oradea, Satu-Mare, Sibiu, Targu Mures.
CPL: Bucuresti, Constanta, Timisoara
ATPL: Timisoara

 


 

 

Trimite email

AddThis Social Bookmark Button  

 © Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.romaniatravel.ca -www.romania-tour.com