Holidays
Flightseeing
Incentive
Charters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Jeturi
TurbopropulsorBell
Robinson

Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate


 


Inchiriere Avion Bucuresti

inchiriere avion Bucuresti Alege serviciile noastre de inchiriere avion Bucuresti și bucură-te de momente de neuitat în timpul zborului cu avioane ultraușoare sau chiar cu aeronave mai mari în funcție de cerere. Descoperă în continuare tipurile de avioane pe care le închiriem, precum și principalele experiențe pe care ți le putem pune la dispoziție. De la avioane de mici dimensiuni până la jeturi pentru clasa business, flota noastră poate satisface orice cerințe!

Tipuri de Avioane Disponibile

Un avion privat vă scapă de stresul aferent rezervării și îmbarcării într-un avion de linie. În loc să pierzi ore întregi la cozile din aeroporturi, vei utiliza terminale administrate privat, unde personalul dedicat se va ocupa de toate detaliile.

Inchiriere Avion Bucuresti - Business Jet

inchiriere avion Bucuresti Această clasă de avioane este dedicată pasagerilor VIP, ele oferind un nivel ridicat de confort. Vă putem pune la dispoziție o aeronavă BAC 1-11 - un jet corporate cu capacitatea de 18-24 de pasageri.

Avionul este dotat pentru a oferi un maxim de confort: scaune lungi, telefon prin satelit, internet, imprimantă, CD/DVD, ecrane plate și chiar și un laptop.

La bord se mai află canapele extensibile, dulap, chiuvetă și compartiment pentru bagaje. Doi piloți și doi însoțitori de zbor se vor asigura că aveți parte de o călătorie excelentă.

Alăturat, puteți observa calitatea interiorului în câteva imagini de la bordul avionului. Contactați-ne pentru o oferă și bucurați-vă de un zbor în condiții de lux!

Airliners Jet - Avioane de Linie

inchiriere avion Bucuresti

Dacă aveți nevoie de o cursă privată pentru un număr mare de pasageri, vă recomandăm un Boeing 737 cu capacitatea de 44 de locuri sau unul dintre modelele Boeing MD81, MD82, MD83, fiecare având capacitatea de până la 160 de locuri.

Astfel, nu este nevoie ca grupul vostru să treacă prin procedurile greoaie de la aeroporturile publice. Mai mult, având în vedere că vor călători doar pasagerii stabiliți anterior, nu veți mai avea de-a face cu vecini de scaun neplăcuți.

Heavy Executive Jets

inchiriere avion Bucuresti Aceste avioane fac parte din clasa executive. Cabina este foarte spațioasă, iar opțiunile disponibile includ toaletă privată, compartimente externe pentru bagaje, DVD sau telefon prin satelit. Zborul în interes de serviciu sau transferul partenerilor de afaceri nu a fost niciodată o experiență mai plăcută!

O astfel de aeronavă este perfectă pentru zboruri pe distanțe lungi, oferind pasagerilor condiții de lux. Viteza de croazieră este de 853 km/h, iar raza de acțiune este de peste 6400 km. 

Din această categorie de avioane vă putem pune la dispoziție modele Falcon 900, de 14 locuri sau Bombardier Challanger 604, de 10 locuri. Închiriază una dintre aceste aeronave și pregătește-te de un zbor pe care îl vei ține minte! Contactează-ne cu încredere și îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă!

Închiriere avion Bucuresti - Light / Midsize Executive Jet

inchiriere avion Bucuresti

Alege un Executive Jet pentru zboruri pe distanțe mari și medii. Viteza medie de croazieră a acestor aeronave este de 772 km/h, ele având posibilitatea să se deplaseze non-stop pe distanțe cuprinse între 2400 și 3500 km.

Din categoria Super Mid Size Jet, dispunem de un Gulfstream 200, o aeronavă de 9 locuri, cu raza de acțiune de 6100 km. Pe de altă parte, un Mid Size Jet foarte bun este Cessna Citation Excel, cu capacitatea de 9 pasageri și raza de acțiune de 3300 km.

Pe lângă aceste aeronave, Executive Jets mai includ și variante Light Jets, precum Cessna 506 Encore, de 7-8 locuri, care poate zbura 2200 km neîntrerupt sau Learjet 35 A, care dispune de 4 locuri + divan pentru 2 adulți sau 3 copii.

Turbopropulsoare

inchiriere avion bucuresti

Avioanele din acest segment sunt destinate unor zboruri scurte sau medii, de până la 2-4 ore. Costurile sunt mai mici decât în cazul unui Light Jet, însă condițiile sunt de aceeași calitate ridicată.

În flota noastră se află două astfel de aeronave: Beechcraft Super King Air B 200 și Piper Cheyenne III, ambele de câte 8 locuri.

Avioane Multi Piston

inchiriere avion bucuresti Categoria de avioane Twin sau Multi-Piston este o soluție economică pentru cei care au nevoie de zboruri pe distanțe scurte sau trebuie să transporte mărfuri ușoare.

Vă putem pune la dispoziție modelele Britten Norman sau Piper PA 42-720 Cheyenne II, ambele de 8 locuri sau Piper PA31-P350 de 5 locuri.

Inchiriere Avion Bucuresti - Avioane Monomotor

inchiriere avion bucuresti

Avioanele monomotor sunt folosite pentru zboruri pe distanțe scurte, cu pasageri puțini. Pentru a putea decola, un astfel de avion are nevoie de condiții meteo bune.

Datorită faptului că aceste aeronave sunt mai mici, ele nu pot zbura foarte departe fără să se oprească pentru combustibil.

În flota noastră puteți regăsi modelele Diamond DA 40 sau Cessna 172, ambele de 3 locuri . De asemenea, vă putem pune la dispoziție un Piper Seneca de 4 locuri sau un Cessna 206, de 4-5 locuri.

Spre deosebire de jeturi sau de avioanele de dimensiuni mai mari, aceste aeronave pot fi închiriate la costuri mai accesibile. Contactați-ne cu încredere pentru cele mai bune oferte!

Motive Pentru Inchiriere Avion Bucuresti

Zbor de Agrement

inchiriere avion bucuresti

Partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket organizează mai multe tipuri de zboruri de agrement. Astfel, poți achiziționa un ”Survol de plăcere cu avionul în București”, un zbor de 20 de minute, cu decolare de pe un aerodrom din apropierea Capitalei.

Această experiență se poate desfășura și alături de prieteni. În acest sens, va trebui să alegi ”Survol de plăcere cu avionul și invitați”.

Catalogul ACS include, de asemenea, ”Lecție de zbor cu avionul” (precum și varianta cu invitați). Sărbătoritul beneficiază de un scurt instructaj teoretic (10 min), timp în care pilotul nostru îi arată comenzile avionului și efectele acestora.

Pe urmă, are loc zborul propriu zis, care durează 30 de minute. Pilotul va executa câteva manevre de bază, urmând ca sărbătoritul să preia el însuși atribuțiile de copilot.

Experiență pe Simulator și Zbor cu Biplanul de Epocă

O altă experiență, care nu se desfășoară într-un avion ci simulează zborul cu o astfel de aeronavă este „Experiența de zbor pe simulatorul de linie”. Într-o oră și 30 de minute, un instructor calificat te va ghida prin procesele de decolare și aterizare, precum și prin procesul de pilotaj la o altitudine de croazieră. Această activitate este perfectă dacă, de exemplu, vrei să îți înfrângi frica de zbor. Garantăm că vei avea mai multă încredere după ce îți dai seama cum se pilotează avionul și ce măsuri de siguranță sunt implementate.

Zbor cu biplanul de epocă în București” - acesta este un zbor unic, desfășurat într-o replică a unui biplan Pitts din anii 1930. Bucurați-vă de un zbor așa cum se desfășura în trecut, fără cockpit și cu o cască retro din piele.

Aeronava este unică în țara noastră, dispune de un singur loc de pasageri, iar greutatea maximă admisă este de 100 kg.

Zboruri Charter

Transferul cu avionul dintr-o locație în alta - zboruri charter - este cea mai flexibilă și eficientă metodă de călătorie. Pentru aceste servicii, utilizăm aerodromuri și locuri speciale de aterizare astfel încât să putem oferi mereu cea mai bună variantă pentru deplasarea voastră către orice destinație.

Pe lângă transferurile one-time (cerere pentru un zbor anume, la o singură dată), oferta noastră include un program Gold Charter. Acesta presupune plata în avans a unui anumit număr de ore de zbor. Această opțiune vă permite să programați zborurile din timp și să vă planificați bugetul într-un mod cât mai eficient.

Pentru mai multe informații, precum și câteva exemple de calcul pentru rute parcurse cu un avion de trei pasageri, accesați pagina dedicată zborurilor charter.

Inchiriere Avion Bucuresti - Videoclipuri

Prezentare Falcon 900

Prezentare Bombardier Challenger 604

 

Prezentare Gulfstream 200

Email this! (click to send an email)

AddThis Social Bookmark Button  

 © Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - touristclick.com